U bevindt zich hier: Startpagina » Assortiment » Kunstbomen

kunstbomen & kunstpalmen

Een klein voorbeeld van de kunstbomen, kunstpalmen en meer uit onze collectie.

Kom eens naar onze showroom in Dongen voor de gehele collectie of kijk even in de webshop ...Wilt u alvast een artikel bestellen: noteert u dan de artikelcode en\of artikelnaam en belt u ons dan even op.

  • Kunstbomen op maat

Kunstbomen naar wens

Samen met onze vaste partner, een zeer vakkundig persoon, die gespecialiseerd is in het fabriceren van grote natuurgetrouwe bomen, kunnen wij u per direct van dienst zijn. De bomen worden vervaardigd met ons kwalitatief hoogwaardige bladmateriaal en natuurlijke stammen en takken.


Door het gebruik van de zorgvuldig uitgekozen materialen, zijn deze kunstbomen, haast niet van echt te onderscheiden. De individueel vervaardigde bomen, hebben het grote voordeel, dat uw gewenste formaat en vorm, onderscheidend kunnen zijn.Deze bomen blijven jarenlang mooi en benodigen zo goed als geen onderhoud. Alle op maat gemaakte bomen, zijn naar wens ook te vervaardigen met zwaar
ontvlambare takken (FR) of zo nodig met Ultraviolet bestendige takken (UV-safe).


Natuurgetrouwe, tropische en inheemse bomen en beplanting als complete decoratie, is ook mogelijk. Van Bonsai tot bomen van 5 meter of hoger, van wanddecoratie met hangplanten tot een compleet bos, in restaurant of andere openbare gelegenheden of kantoorruimtes.

Wij gebruiken cookies op onze website om deze voortdurend voor u te kunnen verbeteren. Cookie instellingen